Welkom

Welkom op de website van Verloskundigenpraktijk Tussen de Rivieren! Op deze site willen we je informatie geven over de praktijk. Daarnaast vind je algemene informatie over zwanger worden, zwangerschap, bevalling en kraambed. Als je vragen hebt over zwanger worden, zwanger zijn, bevalling of kraambed, mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn voor dringende vragen 24 uur per dag bereikbaar.

In onze praktijk staan de zwangere vrouw en haar partner centraal. De zorg die wij geven, zullen we dan ook zoveel mogelijk aanpassen aan de individuele wens van het aanstaande ouderpaar. We vinden het een uitdaging om zorg op maat te kunnen geven. Hierbij staan wij natuurlijk altijd open voor suggesties! Wij zijn overtuigd van het vermogen van elke vrouw om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen. Daarbij is natuurlijk elke vrouw, en dus ook elke bevalling weer anders! Dat is ook het mooie van ons vak. We vinden het belangrijk dat de vrouw de ruimte krijgt om op haar eigen manier te kunnen bevallen. Ongeacht of dat nu thuis is, of in het ziekenhuis. Wij vinden het een voorrecht, en zeker geen vanzelfsprekendheid, om een zo ingrijpende en intieme periode in je leven te mogen begeleiden.

tussen-de-rivieren-00253_(1)[1]

Nieuwe collega

Per april 2019 komt Anne-Jet ons team versterken. Eefke verwacht haar tweede kindje en gaat in mei met zwangerschapsverlof. Anne-Jet zal eerst een aantal weken spreekuur draaien zodat ze iedereen kan leren kennen. 

Dag allemaal,

In 2017 is mijn droom uitgekomen en ben ik afgestudeerd als verloskundige. Na mijn afstuderen heb ik met veel liefde en plezier gewerkt bij verschillende praktijken door het land.

Vanaf april kunnen jullie me tegenkomen bij verloskundigenpraktijk Tussen de Rivieren, waar ik als collega van Roos, Sanne en Eefke aan de slag zal gaan.

Mijn missie is om zo veel mogelijk persoonlijke aandacht en begeleiding te bieden in deze bijzondere periode in jullie leven.

Samen met mijn man woon ik in Werkendam, waar ik ook ben geboren en getogen. Dat ik nu in mijn ‘eigen omgeving’ kan werken, lijkt me extra fijn!

Ik kijk ernaar uit jullie te leren kennen! Tot snel!

Anne-Jet van den Dool

Oproep aan zwangeren!

Twee verloskunde studenten van de Hogeschool Rotterdam doen onderzoek naar de manier waarop jij door je verloskundige begeleid wil worden tijdens de bevalling en hoe dit past bij jou als persoon. Ben je zwanger en ga je bevallen onder leiding van je eigen verloskundige? Dan nodigen we je uit om de vragenlijst in te vullen! Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Alvast hartelijk dank voor je deelname! Delen mag, graag zelfs.